Najbolji usisivaci u 2023. godini

Getty Images

Kada tražimo najbolje usisivače, tražimo modele koji su dovoljno snažni da se nose sa prljavštinom, prašinom i dlakama kućnih ljubimaca, ali i oni koji su praktični, jednostavni za korišćenje i održavanje. U ovom članku, predstavićemo tri najbolja usisivača, kao i odgovore na pitanja koje bi mogli imati u vezi sa ovim kućnim aparatima.

Prema našim istraživanjima, tri najbolja usisivača u 2023. godini su sledeci:

Dyson V15 Detect Absolute

UMIHITO

Dyson V15 Detect Absolute je bez sumnje jedan od najnaprednijih i najmodernijih stapnih usisivača na tržištu. Kada ga pogledate, deluje kao da je stigao direktno iz budućnosti. Ujedno je najbolji usisivač za sveukupnu upotrebu, jer je opremljen naprednim senzorima koji detektuju različite vrste prljavštine i prilagođavaju snagu usisavanja u skladu s tim.

Prvo što privlači pažnju kod Dyson V15 Detect Absolute je njegov elegantni i aerodinamični oblik, sa minimalističkim detaljima i bez nepotrebnih dugmića i tastera. Ovaj usisivač poseduje LCD ekran koji prikazuje informacije o statusu baterije i nivou punjenja, kao i informacije o vrsti i količini prljavštine koju ste usisali.

Dyson V15 Detect Absolute takođe dolazi sa nizom visokotehnoloških funkcija, uključujući akustični senzor koji otkriva i identifikuje različite vrste prljavštine, kao što su čestice prašine, dlake kućnih ljubimaca ili čestice alergena. Ovaj usisivač takođe poseduje automatski režim rada, koji prilagođava snagu usisavanja u realnom vremenu u zavisnosti od vrste poda i količine prljavštine koju detektuje.

Sve ove karakteristike, zajedno sa brojnim dodacima, kao što su motorizovana četka za uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca i fleksibilni nastavci za teško dostupna mesta, čine Dyson V15 Detect Absolute ne samo veoma privlačnim usisivačem, već i jednim od najboljih usisivača na tržištu.

Jedina mana ovog proizvoda je cena, koju ne moze svako da priušti.

Miele Complete C3 Cat & Dog

Miele

Miele Complete C3 Cat & Dog je vrhunski usisivač koji je veoma popularan među vlasnicima kućnih ljubimaca zbog svoje izuzetne snage usisavanja i efikasnosti u uklanjanju dlaka kućnih ljubimaca.

Opremljen sa snagom od 1200 W, ovaj usisivač je sposoban da savlada i najtvrđe prljavštine i dlake kućnih ljubimaca. Ovaj model dolazi sa HEPA filterom koji efikasno hvata sitne čestice prašine i alergene koji mogu izazvati probleme sa disanjem. Ovaj filter je posebno koristan za ljude koji pate od alergija ili astme.

Miele Complete C3 Cat & Dog takođe dolazi sa posebnim četkama dizajniranim za uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca sa tepiha i nameštaja. Kombinovana sa snagom usisavanja, ova četka je efikasna u uklanjanju dlaka čak i sa dubokih tepiha. Osim toga, ovaj model dolazi sa različitim dodacima, uključujući uski nastavak za čišćenje teško dostupnih mesta, što ga čini izuzetno korisnim za svakodnevno čišćenje.

Jedna od glavnih prednosti ovog modela je i njegova niska buka. Kada radi, ovaj usisivač proizvodi samo 74 decibela, što ga čini jednim od najtiših usisivača na tržištu. To je posebno važno za vlasnike kućnih ljubimaca, jer većina životinja nije naviknuta na bučne uređaje i mogu se uznemiriti zbog buke.

Sve u svemu, Miele Complete C3 Cat & Dog je izuzetan usisivač koji se može nositi sa svim vrstama prljavštine i dlaka kućnih ljubimaca. Sa svojom snagom usisavanja, efikasnim filterom i specijalizovanim četkama, ovaj usisivač će vas sigurno impresionirati svojom efikasnošću u čišćenju i održavanju vašeg doma bez problema sa alergijama i dlakama kućnih ljubimaca.

BOSCH BWD421PET

BOSCH BWD421PET je visoko kvalitetan usisivač koji nudi izvanredne performanse u čišćenju vašeg doma. Ovaj model dolazi sa jedinstvenom sposobnošću mokrog i suvog usisavanja, što ga čini veoma svestranim uređajem za čišćenje. Ovaj usisivač je opremljen moćnim motorom sa snagom od 2100W, što znači da će se lako nositi sa čišćenjem tepiha, tvrdih podova i tepisona.

BOSCH BWD421PET Usisivač ima takođe i HEPA filter koji može zadržati do 99,9% čestica, što je savršeno za osobe sa alergijama i kućne ljubimce. Ovaj filter uklanja čestice koje uzrokuju alergije, poput prašine, polena i dlaka kućnih ljubimaca. Osim toga, ovaj model ima i automatski sistem za čišćenje filtera, što znači da ćete se manje brinuti o održavanju filtera i zadržati maksimalnu efikasnost usisivača.

BOSCH BWD421PETdolazi sa više nastavaka, uključujući specijalni nastavak za čišćenje tepiha i tvrdih podova. Ovaj usisivač takođe ima praktičan rucni usisivac, što ga čini idealnim za brzo čišćenje uskih i teško dostupnih prostora. Osim toga, ovaj model ima dugačak kabl, dovoljan da doseže čitavu sobu bez potrebe za prebacivanjem utičnice.

Sve u svemu, BOSCH BWD421PET je veoma svestran i praktičan usisivač za kuću. Sa svojom sposobnošću mokrog i suvog usisavanja, HEPA filterom i različitim nastavcima, ovaj usisivač će se sigurno lako nositi sa svim vašim potrebama u čišćenju.

Posts created 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top